Hola! 

Sóc la Gemma.

Mare de la Gal·la i del Jan, i sóc fotògrafa.

Treballo la fotografia familiar i propera, des de la mirada més natural i emocional. Capturo els vostres moments més íntims, únics i especials de la vostra vida. Amb molt d'amor, sincer i real. Perquè m'agrada que us reconeixeu a les fotografies com el que sou, una família al natural. 

La maternitat m'ha canviat la manera de viure i pensar. Un descobriment de la pròpia ment i cos. Palpar amb tu mateixa com el teu cos es transforma. Dos cors que bateguen conjuntament. Connectes amb el teu jo interior i li dius que es prepari, que agafi aire i que gaudeixi del camí. Redescobrir-me de nou i redescobrir-nos com a família també. Tornar a connectar els quatre i gaudir de les petites coses de la vida, del que és natural, de manera conncient i plena.

Quan veniu a l'estudi disposats a compartir les vostres vivències i aquesta part tan vostre em sento agraïda i molt afortunada. 

La fotografia sempre ha format part de la meva vida. De petita vaig descobrir una caixa plena de fotografies antigues. Allà dins hi havia vida, emocions, somnis, desitjos. Era la fotografia de l'avi. I ho vaig tenir clar, jo també volia ser fotògrafa com l'avi Josep i deixar guardats tots aquests records tan íntims.  

Crec en el poder de la fotografia per aturar el temps i fer reviure les emocions que sentíem en aquell moment, veure qui érem i fer-nos pensar en qui som ara.

T'ajudo a capturar aquests moments tan únics i especials?